Co na Workplace znamená za uživatele měsíčně?

Ve službě Workplace Advanced a Enterprise platíte za počet lidí, kteří byli pozváni, aby si zaregistrovali účet Workplace (včetně těch, kteří pokračovali k registraci účtů).
Na Workplace můžete zřídit účet neomezenému počtu lidí. Uživatel se stává účtovatelným až v okamžiku, kdy je pozván, aby si zaregistroval účet na Workplace.
Byly tyto informace užitečné?