Co se stane, když sleduji nebo zruším sledování spolupracovníka na Workplace?

Když sledujete spolupracovníka, uvidíte jeho příspěvky ve svém kanálu vybraných příspěvků. Ve svojí firmě můžete sledovat své spolupracovníky, členy jiných týmů nebo vedoucí. Zobrazovat se vám budou jenom příspěvky, které jsou pro celou společnost nastavené jako viditelné, nebo příspěvky zveřejněné ve skupinách, jejichž jste členem.
Když vás sleduje spolupracovník, uvidí ve svém kanálu vybraných příspěvků ty příspěvky, které jsou viditelné pro vaši společnost. Pokud přidáte příspěvek v uzavřené nebo tajné skupině, vašim spolupracovníkům se zobrazí jenom v případě, že jsou členy dané skupiny.
Když zrušíte sledování spolupracovníka, v kanálu vybraných příspěvků od něj uvidíte míň příspěvků. Spolupracovníka, kterého jste přestali sledovat, můžete začít sledovat znovu a opět se s ním spojit.
Byly tyto informace užitečné?