Jak mohu na Workplace archivovat skupinu nebo u ní archivaci zrušit?

Pokud jste správce skupiny, můžete ji archivovat místo toho, abyste ji odstranili. Když bude skupina archivována, bude tak nahoře ve skupině jasně označena a nebudou se k ní moct přidávat noví členové. Archivaci skupiny můžete vrátit tak, že ji kdykoli zrušíte.
Archivace skupiny
Jak skupinu archivovat:
  1. Přejděte do skupiny, kterou chcete archivovat, a pod úvodní fotkou klikněte na . Potom klikněte na Možnosti správce.
  2. Klikněte na Nastavení skupiny, posuňte se dolů na Archivovat skupinu a klikněte vedle na Archivovat.
  3. Klikněte na Potvrdit.
Nezapomeňte, že když skupinu archivujete, členové ji stále budou moci navštívit, ale nebudou moci přidávat lidi, vytvářet příspěvky, dávat To se mi líbí ani přidávat komentáře.
Zrušení archivace skupiny
Pokud chcete zrušit archivaci skupiny, přejděte do ní a klikněte na Zrušit archivaci skupiny a potom na Potvrdit.
Když zrušíte archivaci skupiny, všichni správci, moderátoři a členové budou moci vytvářet příspěvky, dávat To se mi líbí, přidávat komentáře atd.
Byly tyto informace užitečné?