Jaké mají skupiny na Workplace možnosti nastavení soukromí?

Skupiny mají tři možnosti nastavení soukromí: Otevřená, UzavřenáTajná. Následující tabulka ukazuje, kdo se ke skupinám může připojit a jaké informace o nich vidí uživatelé.
OtevřenáUzavřenáTajná
Kdo se může připojit?Kdokoli z vaší společnosti se může připojit, nebo ho někdo může přidat či pozvat, aby se stal členemKdokoli z vaší společnosti může požádat o přidání do skupiny nebo ho může přidat či pozvat jiný členKdokoli, ale musí ho přidat nebo pozvat jiný člen
Kdo uvidí název skupiny?Kdokoli z vaší společnostiKdokoli z vaší společnostiAktuální a bývalí členové
Kdo uvidí uživatele ve skupině?Kdokoli z vaší společnostiKdokoli z vaší společnostiAktuální a bývalí členové
Kdo uvidí popis skupiny?Kdokoli z vaší společnostiKdokoli z vaší společnostiAktuální a bývalí členové
Kdo uvidí tagy skupiny?Kdokoli z vaší společnostiKdokoli z vaší společnostiAktuální a bývalí členové
Kdo uvidí, co členové ve skupině zveřejňují?Kdokoli z vaší společnostiJenom aktuální členovéJenom aktuální členové
Kdo může skupinu najít ve vyhledávání?Kdokoli z vaší společnostiKdokoli z vaší společnostiAktuální a bývalí členové
Kdo uvidí události skupiny?Kdokoli z vaší společnostiJenom aktuální členovéJenom aktuální členové
Kdo uvidí příspěvky o skupině na Workplace (třeba v kanálu vybraných příspěvků nebo ve vyhledávání)?Kdokoli z vaší společnostiJenom aktuální členovéJenom aktuální členové
Poznámka: Správci komunity se dostanou k veškerému obsahu na Workplace, i k obsahu v tajných skupinách.
Přečtěte si víc o tom, jak spravovat skupinu na Workplace.
Bylo to užitečné?
Ano
Ne