Odhlášení z Workplace

Nápověda k aplikaci pro Android
Nápověda pro počítače
Nápověda k aplikaci pro iPhone
Nápověda k mobilním prohlížečům
Nápověda k aplikaci pro iPad
Odhlášení z Workplace na počítači
  1. Vlevo dole na Workplace klikněte na svůj profilový obrázek.
  2. Klikněte na Odhlásit se a potom na Potvrdit.
Odhlaste se ze všech relací Workplace
Jak se na počítači odhlásit z Workplace na všech zařízeních, jako je mobilní telefon:
  1. Vlevo dole na Workplace klikněte na svůj profilový obrázek.
  2. Klikněte na Nastavení.
  3. Klikněte na Zabezpečení a přihlašování.
  4. Klikněte na Odhlášení ze všech relací. Pokud se vám tahle možnost nezobrazuje, klikněte nejdřív na Zobrazit víc.
  5. Akci potvrďte kliknutím na Odhlásit.
Poznámka: Pokud jste uživatelem Workplace a vaše firma používá jednotné přihlašování (SSO), musíte se taky odhlásit z firemního účtu, aby se nikdo jiný z daného počítače nedostal na váš profil. Pokud nevíte, jak se z firemního účtu odhlásit, obraťte se na IT oddělení.
Bylo to užitečné?
Ano
Ne