Jak odstranit skupinu na Workplace

Nápověda k aplikaci pro Android
Nápověda pro počítače
Nápověda k aplikaci pro iPhone
Nápověda k aplikaci pro iPad
Nápověda k mobilním prohlížečům
Pokud jste správcem skupiny, ve které není nikdo jiný, odstraníte ji tím, že ji opustíte.
Správci systému a moderátoři obsahu můžou odstranit jakoukoli skupinu.
Jak odstranit skupinu na Workplace
  1. V kanálu vybraných příspěvků klikněte v nabídce vlevo na Admin Panel Panel pro správu.
  2. Klikněte na Skupiny a vyhledejte skupinu, kterou chcete odstranit.
  3. Klikněte na More a vyberte Odstranit skupinu.
  4. Do pole zadejte název skupiny a klikněte na Odstranit skupinu.
Poznámka: Odstranění skupiny nemůžete vrátit zpátky. Když skupinu odstraníte, všechny příspěvky, členové a soubory se trvale smažou.
Skupiny více společností
Skupina více společností (MCG) se odstraní automaticky, když ji opustí všichni její členové. Pokud chce správce skupinu odstranit, může z ní odebrat všechny členy a potom sám sebe.
Bylo to užitečné?
Ano
Ne