Kanál vybraných příspěvků

Přizpůsobte si kanál příspěvků na Workplace, aby se vám zobrazovaly vybrané příspěvky a aktualizace.

Můžete přestat sledovat určité uživatele, případně lidi nebo příspěvky v kanálu vybraných příspěvků skrýt. Když v kanálu vybraných příspěvků skryjete nějaký příspěvek, bude méně pravděpodobné, že by se vám v budoucnu v kanálu vybraných příspěvků zobrazily podobné příspěvky.
Jak skrýt příspěvek [nebo uživatele]:
  1. V pravém horním rohu příspěvku klikněte na .
  2. Vyberte Skrýt příspěvek nebo Skrýt vše od uživatele [name].
Poznámka: Pokud se vám v kanálu vybraných příspěvků nezobrazují příspěvky, které byste v něm vidět chtěli, můžete se přidat k více skupinám nebo sledovat více lidí.
Byly tyto informace užitečné?
Mezi příspěvky v kanálu vybraných příspěvků patří aktualizace stavu, fotky, videa, odkazy, komentáře nebo označení To se mi líbí. To, jaké příspěvky se vám v kanálu vybraných příspěvků zobrazí, je dáno několika faktory. Mezi tyto faktory mimo jiné patří:
  • Příspěvky ze skupin, jichž jste členem.
  • Příspěvky lidí, které sledujete, na Timeline.
Pokud vyčerpáte obsah, který se zobrazuje v kanálu vybraných příspěvků, zobrazí se doporučení k přidání se do otevřených skupin a populární příspěvky z dané skupiny.
Příspěvky v kanálu vybraných příspěvků může ovlivnit taky vaše předchozí aktivita na Workplace. Pokud jste například v minulosti dali nějakým fotkám To se mi líbí nebo k nim přidali komentář, může být pravděpodobnější, že se vám v kanálu vybraných příspěvků budou zobrazovat fotky.
Byly tyto informace užitečné?
Někdy se příspěvek, který jste už viděli, posune v kanálu vybraných příspěvků nahoru, protože ho některý z vašich kolegů označil jako To se mi líbí nebo ho okomentoval. To pomáhá zajistit, že uvidíte příspěvky, které jsou důležité a na které vaši spolupracovníci nejvíc reagují.
Byly tyto informace užitečné?
Když sledujete spolupracovníka, uvidíte jeho příspěvky ve svém kanálu vybraných příspěvků. Ve svojí firmě můžete sledovat své spolupracovníky, členy jiných týmů nebo vedoucí. Zobrazovat se vám budou jenom příspěvky, které jsou pro celou společnost nastavené jako viditelné, nebo příspěvky zveřejněné ve skupinách, jejichž jste členem.
Když vás sleduje spolupracovník, uvidí ve svém kanálu vybraných příspěvků ty příspěvky, které jsou viditelné pro vaši společnost. Pokud přidáte příspěvek v uzavřené nebo tajné skupině, vašim spolupracovníkům se zobrazí jenom v případě, že jsou členy dané skupiny.
Když zrušíte sledování spolupracovníka, v kanálu vybraných příspěvků od něj uvidíte míň příspěvků. Spolupracovníka, kterého jste přestali sledovat, můžete začít sledovat znovu a opět se s ním spojit.
Byly tyto informace užitečné?
Funkci automatického přehrávání, kterou Workplace nabízí, můžete zapnout nebo vypnout.
Jak zastavit automatické přehrávání videí na počítači:
  1. Vlevo dole na Workplace klikněte na váš profilový obrázek > klikněte na Nastavení.
  2. Klikněte na Videa.
  3. Vedle Automaticky přehrávat videa klikněte na rozbalovací nabídku a vyberte Vypnuto.
Byly tyto informace užitečné?
To better focus on your News Feed, you can temporarily hide the panels on the left and right of your Workplace.
The left panel contains your most used groups, recent chats and notifications. To hide this panel:
  1. Go to either your Workplace News Feed, chats or a group.
  2. Hover over the left panel and click .
The right panel can contain upcoming events, suggested groups and trending posts from your organization. When you are looking at a group or chat, the right panel changes to show recent activity and group descriptions. To hide this panel:
  1. Go to either your Workplace News Feed, chats or a group.
  2. Hover over the right panel and click .
To reopen either panel, click the relevant icon a second time.
Default view
The current state of your left or right panels will only last as long as your current session. If you open Workplace in a new tab, both panels will be open again.
Byly tyto informace užitečné?