Kdo uvidí moje reakce na bota na Workplace?

Když botu pošlete zprávu, posíláte si zprávy s aplikací, kterou vytvořil někdo ve vaší organizaci nebo třetí strana.
Ke konverzaci mezi vámi a botem budou mít přístup vývojáři dané aplikace. Když bota přidáte do skupinového chatu, budou mít vývojáři aplikace přístup k celému vláknu tohoto skupinového chatu. Je to stejné, jako když byste do něho přidali jakéhokoli člověka.
Pokud byste se chtěli dozvědět víc o tom, jak určitá aplikace tyto údaje využívá, doporučujeme si přečíst zásady ochrany osobních údajů a podmínky používání poskytnuté vývojáři aplikace. Dostanete se k nim tak, že přejdete na IntegracePanelu pro správu a kliknete na integraci, o které byste se chtěli dozvědět víc. Pokud integraci vytvořila třetí strana, bude toto dialogové okno obsahovat odkazy na zásady ochrany osobních údajů a podmínky používání této integrace. Pokud integraci vytvořila vaše organizace a zajímá vás, jak se tyto údaje budou využívat, budete se muset obrátit na vašeho správce služby Workplace Advanced.
Nezapomínejte, že stejně jako u veškerého obsahu na Workplace Advanced platí, že správce Workplace může vidět váš zveřejňovaný obsah a přijaté nebo odeslané zprávy. A do nich patří i zprávy, které jste si poslali s botem.
Byly tyto informace užitečné?