Jak mám skrýt příspěvky kolegy v mém kanálu vybraných příspěvků pomocí funkce uspat nebo ztišit?

Pokud už nechcete ve svém kanálu vybraných příspěvků na Workplace vídat aktualizace konkrétního kolegy, můžete zvolit možnost Ztišit nebo Uspat jeho příspěvky.
Když vyberete možnost Ztišit, skryjí se všechny kolegovy příspěvky ve vašem kanálu vybraných příspěvků, dokud se nerozhodnete ztišení zrušit. Když vyberete možnost Uspat, skryjí se všechny kolegovy příspěvky ve vašem kanálu vybraných příspěvků na příštích 30 dní.
Jak Ztišit nebo Uspat kolegovy příspěvky:
  1. V kanálu vybraných příspěvků na Workplace klikněte v horní části příspěvku kolegy, jehož příspěvky už nechcete vídat, na .
  2. Klikněte buď na Skrýt vše nebo Uspat na 30 dní.
  3. Příspěvek z vašeho kanálu vybraných příspěvků zmizí. Pokud došlo k chybě, stiskněte tlačítko Vrátit zpět.
Jak udělat, aby se vám kolegovy příspěvky znovu začaly zobrazovat:
  1. Na hlavní stránce Workplace vyhledejte kolegu. Použijte vyhledávací pole v levém horním rohu obrazovky.
  2. Kliknutím na jméno daného člověka si zobrazte jeho profil.
  3. Pod upozorněním týkajícím se aktuálního stavu ztišení nebo uspání na jeho timeline klikněte na Vrátit zpět.
Byly tyto informace užitečné?