Jak upozorním uživatele na důležité příspěvky na Workplace?

Tento článek se týká jenom uživatelů služeb Workplace Advanced a Workplace Enterprise.
Když se příspěvek označí jako důležitý, uživatel obdrží upozornění bez ohledu na jeho nastavení upozornění.
Správce může také odeslat upozornění e-mailem. Při e-mailovém upozornění bude upozorněn každý člen skupiny bez ohledu na jejich předchozí nastavení, že e-mailová upozornění nechtějí dostávat.
Odesílání dalších upozornění
Správce nebo moderátor obsahu, který původně označil příspěvek jako důležitý, má kdykoli možnost zasílat následná upozornění.
Jak odeslat další upozornění:
  1. Přejděte do skupiny, kde byl důležitý příspěvek vytvořený.
  2. Pod příspěvkem klikněte na Upozornit.
  3. Vyberte, jestli chcete poslat upozornění lidem, kteří váš příspěvek neviděli, nebo lidem, kteří u vašeho příspěvku neklikli na tlačítko.
  4. Zvolte, zda chcete také poslat e-mailové upozornění vybranému okruhu uživatelů.
  5. Klikněte na Odeslat.
Další upozornění budou moci zasílat pouze správce, moderátor obsahu nebo uživatel s vlastními oprávněními, kteří tento příspěvek původně označili jako důležitý. Po odeslání prvního upozornění se nedá okamžitě poslat další.
Počet následně poslaných upozornění není nijak omezený, ale možnost upozornění nebude k dispozici, jakmile už všichni členové skupiny váš příspěvek viděli.
Můžete si taky zobrazit úspěšnost příspěvků, které jste na Workplace označili jako důležité.
Byly tyto informace užitečné?