Můžu někomu zabránit ve zveřejňování příspěvků na jeho vlastní timeline na Workplace?

Tento článek se týká pouze správců služeb Workplace Essential a Workplace Advanced.
Správci nemůžou nikomu zabránit zveřejňovat příspěvky na jeho vlastní timeline. Nicméně pokud jste správce systému nebo moderátor obsahu, můžete moderovat příspěvky ve skupinách. Přečtěte si další informace o různých rolích správců na Workplace.
Byly tyto informace užitečné?