Moderování obsahu

Členové vaší komunity na Workplace můžou obsah hlásit přímo správcům systému. Když někdo nahlásí obsah, přijde vám oznámení na počítač a nabízené upozornění na mobilní zařízení. Další informace o správě nahlášeného obsahu najdete v centru zdrojů pro zákazníky.

Když někdo týmu správců nahlásí obsah, přijde vám oznámení na počítač a nabízené upozornění na mobilní zařízení. Nahlásit můžete příspěvky, komentáře i chaty.
Jak spravovat nahlášený obsah na počítači:
  1. Klikněte na Panel pro správu a vyberte Nahlášený obsah.
  2. Pod nahlášeným obsahem, který chcete zkontrolovat, klikněte na Zkontrolovat.
    Pokud se chcete o hlášení dozvědět více, klikněte na Poslat zprávu a můžete přímo kontaktovat osobu, která obsah nahlásila. Nahlášený příspěvek pak bude automaticky zaslán jako příloha v chatu.
  3. Až obsah zkontrolujete, můžete ho:
    • Povolit - obsah zůstane na Workplace a žádné další kroky nebudou vyžadovány.
    • Skrýt - příspěvek bude skryt všem v komunitě kromě autora a správců. Zatímco je obsah skryt, uživatelé ani autor obsahu nebudou vědět, že byl obsah nahlášen. Až bude o obsahu rozhodnuto, můžete ho Obnovit a komunita ho zase uvidí.
    • Odstranit - obsah bude trvale odstraněn. Když je obsah součástí chatu, nemůžete ho odstranit.
Jak spravovat nahlášený obsah v mobilních aplikacích:
  1. Klepněte na , potom vyberte Panel pro správu a přejděte na Nahlášený obsah.
  2. Klepněte na nahlášený obsah, který chcete zkontrolovat.
  3. Až obsah zkontrolujete, můžete ho:
    • Povolit - obsah zůstane na Workplace a žádné další kroky nebudou vyžadovány.
    • Skrýt - příspěvek bude skryt všem v komunitě kromě autora a správců. Zatímco je obsah skryt, uživatelé ani autor obsahu nebudou vědět, že byl obsah nahlášen. Až bude o obsahu rozhodnuto, můžete ho Obnovit a komunita ho zase uvidí.
    • Odstranit - obsah bude trvale odstraněn. Když je obsah součástí chatu, nemůžete ho odstranit.
Byly tyto informace užitečné?
Uplatňujeme omezení, abychom zamezili zneužívání funkcí a ochránili uživatele před potenciálním spamem a obtěžováním. Pokud například někdo pošle několik zpráv lidem, se kterými není spojený, může dostat varování nebo mu může být funkce posílání zpráv dočasně zablokována.
Navíc byste například neměli v poznámkách příliš často označovat příliš mnoho lidí. To může být považováno za spam.
Takováto omezení jsou založená na různých faktorech (například na rychlosti nebo objemu), žádné další podrobnosti k mírám uplatňovaných omezení ale nemůžeme poskytnout.
Byly tyto informace užitečné?
Jak odstranit pracovní tým:
  1. Klikněte na Zobrazit další na kartě Hlavní stránka > klikněte na Adresář > klikněte na kartu Pracovní týmy.
  2. Pomocí vyhledávacího pole vyhledejte a vyberte pracovní tým > klikněte na .
  3. Klikněte na Odstranit pracovní tým > klikněte na Potvrdit.
Odstraněním pracovního týmu odeberete všechny zdroje a související skupiny.

Jak nahlásit pracovní tým:
  1. Klikněte na Zobrazit další na kartě Hlavní stránka > klikněte na Adresář > klikněte na kartu Pracovní týmy.
  2. Pomocí vyhledávacího pole vyhledejte a vyberte pracovní tým > klikněte na .
  3. Klikněte na Nahlásit tým > klikněte na jednu z možností, proč tým nahlašujete > klikněte na Odeslat.
Při nahlášení obsahu se odešle zpráva správci Workplace vaší firmy. Ten, kdo obsah vytvořil, se nedozví, že jste ho nahlásili.
Byly tyto informace užitečné?
Tento článek se týká pouze správců služeb Workplace Essential a Workplace Advanced.
Správci nemůžou nikomu zabránit zveřejňovat příspěvky na jeho vlastní timeline. Nicméně pokud jste správce systému nebo moderátor obsahu, můžete moderovat příspěvky ve skupinách. Přečtěte si další informace o různých rolích správců na Workplace.
Byly tyto informace užitečné?