Správa nastavení skupin na Workplace

Nápověda pro počítače
Ve správě nastavení skupin na Workplace můžete nastavit, jaké typy upozornění dostáváte a které příspěvky ve skupině se vám budou zobrazovat v kanálu vybraných příspěvků.
Jednotlivá správa nastavení skupin, ve kterých jste členem
  1. Na hlavní stránce na Workplace klikněte v nabídce vlevo na Zobrazit další.
  2. Klikněte na Skupiny a vyhledejte skupinu, u které chcete změnit nastavení.
    • Kliknutím na můžete nastavit možnosti sledování.
    • Kliknutím na Notifications změníte upozornění.
    • Kliknutím na můžete opustit skupinu.
Správa nastavení několika skupin najednou
  1. Na hlavní stránce Workplace klikněte v nabídce vlevo na Zobrazit víc a pak na Skupiny.
  2. Vpravo nahoře klikněte na Hromadně spravovat skupiny.
  3. Vyberte skupiny, u kterých chcete změnit nastavení, a vyberte, co máte v plánu změnit.
    • Kliknutím na můžete nastavit možnosti sledování.
    • Kliknutím na Notifications změníte upozornění.
    • Kliknutím na můžete opustit skupinu.
Až požadované změny nastavení dokončíte, klikněte na Hotovo.
Zrušení odběru událostí ve skupině na Workplace
  1. V kanálu vybraných příspěvků klikněte v levém panelu na požadovanou skupinu.
  2. Vlevo klikněte na .
  3. Klikněte na Notifications Upozornění.
  4. Klikněte na  Pozvánky na události.
  5. Pokud chcete vypnout upozornění s pozvánkami na události, klikněte na Vypnout.
Poznámka: Odběr nejde zrušit u oficiálních skupin na Workplace.
Bylo to užitečné?
Ano
Ne