Jak se dá ve Workplace vytvořit místnost?

Jedná se o betaverzi funkce, která momentálně není k dispozici ve všech komunitách Workplace.
Místnost ve Workplace můžete vytvořit dvěma způsoby. Prvním způsobem je chat, a to kliknutím na nad seznamem konverzací. Druhým způsobem jsou skupiny, a to kliknutím na možnost Vytvořit místnost na kartě Místnosti ve skupině, jejímž jste členem nebo správcem.
Pozvání uživatelů do Workplace Místností
Do Workplace Místnosti se může přidat kdokoli. Jako tvůrce hovoru můžete buď omezit přístup do své místnosti tak, aby se k ní mohli připojit pouze lidé ve vašem Workplace, nebo můžete místnost nechat otevřenou každému, kdo na ni má odkaz. Správce vašeho systému může vypnout možnost, aby se k místnosti mohli připojit uživatelé mimo váš Workplace.

Jakmile hovor začne, může jeho tvůrce místnost „zamknout“ kliknutím na v dolní části místnosti a následným kliknutím vedle Zamknout místnost. Potom už se nebudou moci přidat noví účastníci. Tvůrce hovoru také může účastníky z místnosti odebrat.

Tvůrci hovorů můžou také kdykoli obnovit svůj odkaz na pozvánku. Starý odkaz na pozvánku pak už nebude fungovat.
Přidání se do místnosti ve Workplace
Pokud se hosté chtějí přidat do místnosti, musí zadat své jméno, potvrdit, že dosáhli požadovaného věku, a potvrdit souhlas s podmínkami přijatelného používání Workplace a zásadami ochrany osobních údajů.

Pokud je hovor vytvořený v chatu, zahájí se jen v přítomnosti tvůrce místnosti. Pokud je hovor vytvořen ve skupinách, bude zahájen v přítomnosti libovolného člena skupiny. Pokud se hovoru po dobu tří minut účastní jen hosté bez přítomnosti tvůrce místnosti, odkaz na připojení do místnosti automaticky přestane platit.
Byly tyto informace užitečné?