Ukládání a sdílení příspěvků

Workplace umožňuje uložení a sdílení příspěvků tak, aby je vidělo víc lidí. Zjistěte, jak a z jakých skupin je možné příspěvky sdílet a jak je ukládat, abyste se na ně mohli podívat později.
Jak uložit příspěvky
Jak sdílet příspěvky