Jak mám skupinu na Workplace propojit s chatem a jak to funguje?

Při vytváření skupiny máte možnost automaticky vytvořit skupinový chat.
Lidé, kteří se stanou členy nebo kteří budou přidáni do skupiny, budou automaticky přidáni i do připojeného chatu. Pokud ze skupiny některý člen odejde, opustí zároveň i příslušný chat. Pokud ale některý člen opustí chat, neodejde tím ze skupiny.
Když chcete vytvořit připojený chat, musí mít vaše skupina míň než 250 členů. Skupiny přiřazené k Setu lidí a skupiny, ve kterých platí pravidla pro automatické členství, nemůžou vytvářet připojené chaty. Jako správce skupiny můžete chat kdykoli zablokovat.
Pokud jste při vytváření skupiny nepřidali chat, můžete ho přidat v možnostech správce.
Jak přidat chat do skupiny:
  1. Pod úvodní fotkou skupiny klikněte na .
  2. Klikněte na Možnosti správce.
  3. Vedle Chat klikněte na .
  4. Klekněte na Přidat chat a potom na Zapnout.
Jak propojit existující chat s vaší skupinou:
  1. Pod úvodní fotkou skupiny klikněte na .
  2. Klikněte na Možnosti správce.
  3. Vedle Chat klikněte na .
  4. Klikněte na Připojit stávající chat.
  5. Vyberte chat, který byste chtěli připojit a klikněte na Pokračovat.
Když připojíte ke své skupině už existující chat, automaticky tak propojíte jejich členy. Všichni členové skupiny se přidají do chatu a všichni členové chatu se přidají do skupiny.
Jak zrušit propojení chatu s vaší skupinou
  1. Na hlavní stránce Workplace přejděte na skupinu, ze které chcete odebrat propojený chat. Najdete ji podle názvu v panelu vlevo.
  2. Nahoře ve skupině klikněte na a pak na Možnosti správce.
  3. Klikněte na vedle Chat.
  4. Klikněte na Odebrat chat a akci potvrďte kliknutím na Zrušit propojení.
Chat už není přidružený k vaší skupině. Členové ho můžou dál vyhledávat a posílat nové zprávy.
Byly tyto informace užitečné?