Vstup do skupiny

Zjistěte, jak se přidávat ke skupinám na Workplace a jak skupinu přestat sledovat.

Když vás někdo pozve do skupiny a její člen, správce nebo moderátor toto pozvání schválí, dostanete upozornění na pozvání do skupiny. Obsah skupiny si můžete po dobu 28 dní prohlížet a teprve potom se rozhodnout, jestli se chcete přidat. Během těchto 28 dní se vám můžou příspěvky skupiny zobrazovat v kanálu vybraných příspěvků.
V režimu prohlížení:
  • Nemůžete přidávat příspěvky ani komentáře k příspěvkům lidí ve skupině.
  • Nemůžete zvát do skupiny další lidi.
  • Členové skupiny v seznamu členů uvidí, že si skupinu prohlížíte, ale lidé mimo skupinu vás na seznamu členů neuvidí.
Nezapomeňte, že do většiny skupin můžete přidat kohokoli, kdo je kolegou některého z členů skupiny. Skupinu můžete kdykoli opustit.
Byly tyto informace užitečné?
Pokud nechcete, aby se vám dál v kanálu vybraných příspěvků zobrazovaly příspěvky ze skupiny, můžete u ní zrušit sledování. Pokud už ve skupině nechcete být, můžete ji opustit. Nezapomeňte, že už nemusíte mít možnost se do skupiny znovu připojit. To závisí na nastavení soukromí dané skupiny.
Zrušení sledování skupiny:
  1. Ve skupině, kterou chcete přestat sledovat, klikněte pod úvodní fotkou skupiny na .
  2. Klikněte na Nastavení sledování.
  3. Klikněte na Zrušit sledování.
Opuštění skupiny:
  1. Ve skupině, kterou chcete opustit, klikněte pod úvodní fotkou skupiny na .
  2. Klikněte na Opustit skupinu a pak potvrďte kliknutím na Opustit skupinu.
Poznámka: Pokud opustíte skupinu, jíž jste byli správcem, bude role správce nabídnuta členům skupiny.
Byly tyto informace užitečné?
Správci skupiny můžou někomu dočasně zablokovat možnost zveřejňovat ve skupině příspěvky a komentáře. Pokud vám možnost sdílení příspěvků a komentářů vypnou, přijde vám nahoře ve skupině upozornění, ve kterém se dozvíte, kdy budete moci znovu přidávat příspěvky a komentáře.
Byly tyto informace užitečné?