Kdo má oprávnění přidávat příspěvky v mé skupině na Workplace?

Správci skupin můžou rozhodovat o tom, kdo může přidávat příspěvky do jejich skupin a jestli musí být příspěvky jednotlivě schvalovány správcem nebo moderátorem.
Oprávnění ke zveřejňování příspěvků může získat:
  • Jen správci skupiny.
  • Všichni členové skupiny.
  • Každý ve vaší organizaci, i když není členem vaší skupiny.
Pokud chcete, aby někdo mohl přidávat příspěvky do vaší skupiny, i když není jejím členem, musí se jednat o otevřenou skupinu.
Změna oprávnění ke zveřejňování příspěvků ve vaší skupině
Jak změnit oprávnění ke zveřejňování příspěvků ve vaší skupině:
  1. Pod úvodní fotkou skupiny klikněte na .
  2. Klikněte na Možnosti správce.
  3. Klikněte na vedle Kdo může zveřejňovat příspěvky, vyberte Kdokoli ze skupiny, Jen správci nebo Kdokoli z komunity.
Požadavek na schválení správcem nebo moderátorem u všech nových příspěvků
Pokud chcete nastavit, aby všechny nové příspěvky museli být před zveřejněním pro ostatní členy skupiny schváleny:
  1. Pod úvodní fotkou skupiny klikněte na .
  2. Klikněte na Možnosti správce.
  3. Vedle Schválit všechny příspěvky členů klikněte na .
  4. Vyberte buď možnost Zapnuto, když chcete vyžadovat schválení u všech příspěvků, nebo na možnost Vypnuto, když chcete, aby mohli členové přidávat příspěvky do skupiny přímo.
Byly tyto informace užitečné?