Jak upravím nastavení upozornění u skupiny na Workplace?

U skupinových upozornění je ve výchozím nastavení nastaveno Všechny příspěvky.
Jak upravit nastavení upozornění ze skupiny:
  1. Přejděte do skupiny, pro kterou chcete upozornění upravit.
  2. Pod úvodní fotkou skupiny klikněte na a pak na Upozornění.
Tady můžete vybrat:
  • Všechny příspěvky: Upozornění dostanete vždy, když některý ze členů ve skupině přidá nějaký příspěvek.
  • Nejdůležitější: Podle obsahu, na který jste dříve reagovali, vám budou chodit upozornění k příspěvkům ve skupině. Na označení, zmínky, komentáře, upozornění, to se mi líbí a reakce na vaše příspěvky, aktualizace soukromí skupiny, upozornění na události a živá vysílání, službu „Jste v bezpečí?“ a „Označit jako důležité“ se nevztahuje nastavení výběru a na každou událost vám přijde upozornění. Typy upozornění můžete spravovat na stránce Nastavení upozornění.
  • Vypnuto: Nebudete dostávat upozornění, když někdo ze členů přidá nějaký příspěvek.
  • E-maily: Informace o aktivitě ve skupině dostanete e-mailem.
Jak nastavit upozornění ve skupině z nastavení účtu:
  1. Vlevo dole na Workplace klikněte na váš profilový obrázek a pak na Nastavení.
  2. V nabídce vlevo klikněte na Upozornění a pak na Aktivita skupiny.
Jak upravit upozornění pro víc skupin současně:
  1. V kanálu vybraných příspěvků klikněte v nabídce vlevo na Skupiny. Možná budete nejdřív muset kliknout na Zobrazit další.
  2. Vpravo nahoře klikněte na Hromadně spravovat skupiny.
Přečtěte si další informace o upozorněních na Workplace.
Byly tyto informace užitečné?