Jak upravit nastavení upozornění u skupiny na Workplace?

Nápověda k aplikaci pro Android
Nápověda pro počítače
Nápověda k aplikaci pro iPhone
Nápověda k mobilním prohlížečům
Nápověda k aplikaci pro iPad
Pokud jste správce skupiny, jsou skupinová upozornění ve výchozím nastavení nastavená na Všechny příspěvky. Pokud jste člen skupiny, jsou skupinová upozornění ve výchozím nastavení nastavená na Nejdůležitější.
Jak upravit nastavení upozornění ze skupiny
  1. Přejděte do skupiny, pro kterou chcete upozornění upravit.
  2. Pod úvodní fotkou skupiny klikněte na More a pak na Upozornění.
Tady můžete vybrat:
  • Všechny příspěvky: Upozornění dostanete vždy, když některý ze členů ve skupině přidá příspěvek.
  • Nejdůležitější: Podle obsahu, na který jste reagovali dřív, vám budou chodit upozornění na příspěvky ve skupině. Nastavení výběru se nevztahuje na označení, zmínky, komentáře, upozornění, to se mi líbí a reakce na vaše příspěvky, aktualizace soukromí skupiny, upozornění na události a živá vysílání, službu „Jste v bezpečí?“ a „Označit jako důležité“. Na každou událost vám přijde upozornění. Typy upozornění můžete spravovat na stránce Nastavení upozornění.
  • Vypnuto: Nebudete dostávat upozornění, když někdo ze členů přidá příspěvek.
  • E-maily: Informace o aktivitě ve skupině dostanete e-mailem.
Jak upravit upozornění ve skupině z nastavení účtu
  1. Vlevo dole na Workplace klikněte na svůj profilový obrázek a pak na Nastavení.
  2. V nabídce vlevo klikněte na Upozornění a pak na Aktivita skupiny.
Jak upravit upozornění pro několik skupin současně
  1. V kanálu vybraných příspěvků klikněte v nabídce vlevo na Skupiny. Možná budete muset nejdřív kliknout na Zobrazit další.
  2. Vpravo nahoře klikněte na Hromadně spravovat skupiny.
Přečtěte si víc o upozorněních na Workplace.
Bylo to užitečné?
Ano
Ne