Jak na Workplace zrušit sledování skupiny a jak ji opustit?

Nápověda k aplikaci pro Android
Nápověda pro počítače
Nápověda k aplikaci pro iPad
Nápověda k aplikaci pro iPhone
Nápověda k mobilním prohlížečům
Pokud už nechcete, aby se vám v kanálu vybraných příspěvků zobrazovaly příspěvky ze skupiny, můžete u ní zrušit sledování. Pokud už ve skupině nechcete být, můžete ji opustit. Nezapomeňte ale, že se pak možná do skupiny nebudete moct vrátit. Závisí to na nastavení soukromí skupiny.
Jak skupinu přestat sledovat
  1. Ve skupině, kterou chcete přestat sledovat, klikněte pod úvodní fotkou na More.
  2. Klikněte na Možnosti sledování.
  3. Klikněte na Přestat sledovat.
Opustit skupinu
  1. Ve skupině, kterou chcete opustit, klikněte pod úvodní fotkou na More.
  2. Klikněte na Opustit skupinu a pak to potvrďte kliknutím na Opustit skupinu.
Když opustíte skupinu, máte taky možnost odmítnout pozvání do skupiny v budoucnu. Pokud tuhle možnost vyberete, budete se moct ke skupině znovu přidat jen v případě, že ji sami vyhledáte a kliknete vlevo nahoře na Přidat se. Pokud jde o tajnou skupinu, nebudete ji moct znovu najít ani se k ní přidat.
Jak zrušit blokování pozvánek ze skupiny:
  1. Vlevo dole na Workplace klikněte na svůj profilový obrázek.
  2. Klikněte na Nastavení a přejděte na Blokování.
  3. Zablokované skupiny uvidíte vedle možnosti Správa pozvání ze skupin.
  4. Vedle skupiny, ze které chcete blokování pozvánek zrušit, klikněte na Zrušit blokování.
Poznámka: Pokud opustíte skupinu, kterou jste spravovali, role správce se nabídne členům skupiny.
Bylo to užitečné?
Ano
Ne