Jak mohu upravit, co se mi bude zobrazovat v kanálu vybraných příspěvků na Workplace?

Můžete přestat sledovat určité uživatele, případně lidi nebo příspěvky v kanálu vybraných příspěvků skrýt. Když v kanálu vybraných příspěvků skryjete nějaký příspěvek, bude méně pravděpodobné, že by se vám v budoucnu v kanálu vybraných příspěvků zobrazily podobné příspěvky.
Jak skrýt příspěvek [nebo uživatele]:
  1. V pravém horním rohu příspěvku klikněte na .
  2. Vyberte Skrýt příspěvek nebo Skrýt vše od uživatele [jméno].
Poznámka: Pokud se vám v kanálu vybraných příspěvků nezobrazují příspěvky, které byste v něm vidět chtěli, můžete se přidat k více skupinám nebo sledovat více lidí.
Byly tyto informace užitečné?