Jak mohu odstranit účet na Workplace?

Když svůj účet odstraníte, vaši kolegové ho už na Workplace neuvidí. Může až devadesát dní trvat, než se odstraní všechny věci, které jste zveřejnili (například fotky, příspěvky nebo další data uložená v záložních systémech). Při odstraňování těchto informací k nim ostatní uživatelé Workplace nebudou mít přístup.
Workplace Advanced
Pokud používáte Workplace Advanced a chcete svůj účet odstranit, obraťte se na správce vaší společnosti.
Některé věci, které na Workplace Advanced děláte, se na vašem účtu neukládají. Vaši spolupracovníci například můžou mít zprávy, které jste jim poslali, i potom, co svůj účet odstraníte. Tyto informace po odstranění účtu zůstávají.
Poznámka: Přečtěte si, jak uzavřít komunitu na Workplace.
Byly tyto informace užitečné?