Nastavení upozornění

Workplace umožňuje měnit upozornění tak, aby vám vyhovovala. Přizpůsobte si upozornění vytvořením prioritních upozornění. Rovněž si můžete přečíst, jak zapnout Nerušit, pokud chcete upozornění ztišit.

U skupinových upozornění je ve výchozím nastavení nastaveno Všechny příspěvky.
Jak upravit nastavení upozornění ze skupiny:
  1. Přejděte do skupiny, pro kterou chcete upozornění upravit.
  2. Pod úvodní fotkou skupiny klikněte na a pak na Upozornění.
Tady můžete vybrat:
  • Všechny příspěvky: Upozornění dostanete vždy, když některý ze členů ve skupině přidá nějaký příspěvek.
  • Nejdůležitější: Podle obsahu, na který jste dříve reagovali, vám budou chodit upozornění k příspěvkům ve skupině. Na označení, zmínky, komentáře, upozornění, to se mi líbí a reakce na vaše příspěvky, aktualizace soukromí skupiny, upozornění na události a živá vysílání, službu „Jste v bezpečí?“ a „Označit jako důležité“ se nevztahuje nastavení výběru a na každou událost vám přijde upozornění. Typy upozornění můžete spravovat na stránce Nastavení upozornění.
  • Vypnuto: Nebudete dostávat upozornění, když někdo ze členů přidá nějaký příspěvek.
  • E-maily: Informace o aktivitě ve skupině dostanete e-mailem.
Jak nastavit upozornění ve skupině z nastavení účtu:
  1. Vlevo dole na Workplace klikněte na váš profilový obrázek a pak na Nastavení.
  2. V nabídce vlevo klikněte na Upozornění a pak na Aktivita skupiny.
Jak upravit upozornění pro víc skupin současně:
  1. V kanálu vybraných příspěvků klikněte v nabídce vlevo na Skupiny. Možná budete nejdřív muset kliknout na Zobrazit další.
  2. Vpravo nahoře klikněte na Hromadně spravovat skupiny.
Přečtěte si další informace o upozorněních na Workplace.
Byly tyto informace užitečné?
Upozornění sice nemůžete úplně vypnout, můžete ale upravit, jakým způsobem a na co budete upozorňováni.
Jak změnit nastavení upozornění z počítače:
  1. Vlevo dole na Workplace klikněte na váš profilový obrázek a pak na Nastavení.
  2. V nabídce vlevo klikněte na Upozornění.
Tady si můžete upravit:
Jak chcete dostávat upozornění:
  • Počítač a mobilní zařízení
  • E-mail
Na co chcete dostávat upozornění:
Přečtěte si další informace o upozorněních na Workplace.
Byly tyto informace užitečné?
Aktivací funkce Nerušit si můžete vypnout upozornění na Workplace jak v mobilním zařízení, tak na počítači. Můžete si taky určit, jak dlouho nechcete být rušení. Srpek měsíce vedle jména uživatele na Workplace a ve Workplace Chat označuje, že je funkce Nerušit zapnutá.
Jak zapnout funkci Nerušit:
Nalevo ve svém profilu klikněte na Nerušit.
Funkci Nerušit si můžete nastavit těmito způsoby:
  • na přednastavené intervaly, třeba jedna nebo dvě hodiny, do 8:00 nebo na jeden týden
  • do určitého data (třeba během dovolené nebo volna),
  • podle pravidelného plánu (Po/Út/St/Čt/Pá/So/Ne) a od určitého času do dalšího (třeba pracovní doba).
Vypnutím funkce Nerušit se všechna upozornění znovu zapnou.
Nezapomeňte, že i když funkci Nerušit vypnete, budou vám chodit e-mailová upozornění a upozornění v rámci Workplace.
Přečtěte si další informace o upozorněních na Workplace.
Byly tyto informace užitečné?
Pokud chcete dostávat nabízená upozornění, nejprve je v nastavení telefonu nebo tabletu zapněte.
Android
Z aplikace Workplace na zařízení s Androidem:
  1. Vpravo nahoře ve Workplace klepněte na .
  2. Klepněte na Nápověda a nastavení a pak na Nastavení upozornění.
  3. Klepněte na Nabízená upozornění.
  4. Můžete si ztišit nabízená upozornění, vypnout nebo zapnout vibrace a u příchozích upozornění zapnout LED diodu a zvuk. Uděláte to klepnutím na příslušnou možnost.
iPhone a iPad
  1. Otevřete Nastavení zařízení.
  2. Klepněte na Upozornění.
  3. Posuňte se dolů a klepněte na Workplace.
  4. Klepněte vedle Povolit upozornění.
  5. Klepnutím vedle možnosti ZvukyŠtítky se příslušná možnost zapne.
Jak upravit nastavení nabízených upozornění v aplikaci Workplace:
  1. Vlevo dole na Workplace klepněte na .
  2. Klepněte na Nastavení a soukromí a pak na Nastavení upozornění.
  3. Klepněte na Nabízená upozornění.
  4. Klepnutím vedle Zvuky/vibrace můžete nabízená upozornění zapnout nebo vypnout.
Přečtěte si další informace o upozorněních na Workplace.
Byly tyto informace užitečné?
Změna e-mailových upozornění:
  1. Vlevo dole klikněte na svůj profilový obrázek a pak klikněte na Nastavení.
  2. Klikněte na Upozornění a pak klikněte na E-mail.
  3. Vyberte si, jestli si chcete nechat zasílat všechna upozornění, navržená upozornění nebo pouze upozornění týkající se vašeho účtu. V oddílu Moje e-mailová upozornění můžete změnit následující:
    • Aktivita týkající se skupin
    • Tagy
    • Komentáře
    • Připomenutí
    • Aktivita, která se týká vás
    • Události
    • Živé vysílání – Live
    • Helpdesk
    • Nábor
Pokud chcete vypnout konkrétní e-mailové upozornění (aktualizace ze skupiny, populární příspěvky v rámci vaší firmy atd.), klikněte dole v e-mailu na Odhlásit.
Přečtěte si další informace o upozorněních na Workplace.
Byly tyto informace užitečné?
Jak upravit nastavení upozornění u události:
  1. Vpravo nahoře u události klikněte na .
  2. Tady můžete vybrat:
    • Všechna upozornění: Dostanete upozornění, kdykoli někdo k události přidá příspěvek.
    • Nejdůležitější: Dostanete upozornění na důležité příspěvky.
    • Pouze aktualizace pořadatele: Dostanete upozornění, pokud k události přidá příspěvek pořadatel.
    • Vypnuto: Nebudete dostávat upozornění.
Nastavení upozornění události si můžete změnit taky kliknutím na Nastavení na svém profilu. Pak vyberete Upozornění a následně Události.
Další informace o správě událostí.
Byly tyto informace užitečné?
Upozornění prohlížeče Google Chrome si můžete zapnout pouze na počítači.
Můžete si zapnout upozornění prohlížeče Chrome a dostávat na počítači upozornění, kdykoli se něco ve Workplace stane. Upozornění prohlížeče Chrome můžete kdykoli vypnout.
Zapnutí upozornění prohlížeče Chrome:
  1. Na profilu klikněte vlevo dole na Nastavení.
  2. Klikněte na Upozornění a pak klikněte na Počítač a mobilní zařízení.
  3. Vedle Nabízených upozornění prohlížeče Chrome přepněte .
Poznámka: Pokud se Chrome jako možnost v nastavení nezobrazí, musíte se odhlásit, poté se přihlásit znovu a opět zaškrtnout Zůstat přihlášen(a).
Byly tyto informace užitečné?
Na Workplace si můžete zvýšit prioritu skupin, aby se v kanálu vybraných příspěvků zobrazovaly vždy nahoře.
Jak zvýšit prioritu skupin:
  1. V kanálu vybraných příspěvků klikněte v nabídce vlevo na Zvýšit prioritu skupin.
  2. Klikněte na Vybrat skupiny.
  3. Vedle skupin, kterým chcete zvýšit prioritu, klikněte na Přidat.
  4. Klikněte na Hotovo.
Když zvýšíte prioritu skupiny, nový obsah dané skupiny se vám bude v kanálu vybraných příspěvků zobrazovat nahoře. V seznamu skupin bude daná skupina taky připnutá nahoře.
Prioritní skupiny se ve Workplace zobrazí v levém panelu a v horní části oddílu pro upozornění se objeví karta Priorita.
Prioritní upozornění zahrnují:
  • Příspěvky a aktualizace z vašich prioritních skupin
  • Tagy
  • Odpovědi
  • Zmínky
  • Výstrahy služby Jste v bezpečí?
  • Příspěvky označené jako důležité
  • Schválení pro příspěvky a členství (pro správce skupin)
Další upozornění se budou zobrazovat v oddílu Další pod Prioritními upozorněními.
Byly tyto informace užitečné?
Knowledge Library notifications are currently in beta and are not yet available on all Workplaces.
Knowledge Library makes it easy for everyone in your Workplace to access important company information. To help you keep up with the latest from your organization, you can choose to receive notifications whenever your favorite Knowledge Library categories or subcategories are updated.
To turn on Knowledge Library notifications:
  1. From your Workplace homepage, click Knowledge Library in the left panel. If you don't see it there, you may have to click See More.
  2. Using the left panel, navigate to the category or subcategory that you would like to receive notifications for.
  3. Click the icon at the top of the page.
  4. Select All Updates to get a notification whenever the content changes, someone reacts to it, or it is commented on by one of your colleagues.
  5. Select Off to stop receiving notifications about this category or subcategory.
Byly tyto informace užitečné?
Upozornění prohlížeče Chrome jde vypnout, jenom pokud jste na Workplace přihlášení přes počítač.
Můžete si vypnout upozornění prohlížeče Chrome a zrušit příjem upozornění na počítači, kdykoli se něco stane na Workplace.
Vypnutí upozornění prohlížeče Chrome:
  1. Na svém profilu klikněte na Nastavení.
  2. Klikněte na Upozornění a pak klikněte na Počítač a mobilní zařízení.
  3. Vedle Nabízených upozornění prohlížeče Chrome přepněte .
Byly tyto informace užitečné?