Nastavení účtu

V nastavení účtu můžete provádět změny týkající se zabezpečení, upozornění, kanálu vybraných příspěvků, jazyka a možností zobrazení. Máte potíže s přihlášením? Získejte podporu při problémech s přihlašováním.

Jak najít nastavení:
  1. Vlevo dole v kanálu vybraných příspěvků klikněte na svůj profilový obrázek.
  2. Klikněte na Nastavení. Zde máte přístup k následujícímu nastavení:
    • Obecný typ
    • Zabezpečení a přihlášení
    • Soukromí
    • Timeline a označování
    • Blokování
    • Jazyk a oblast
    • Upozornění
    • Videa
Byly tyto informace užitečné?
Když svůj účet odstraníte, vaši kolegové ho už na Workplace neuvidí. Může až devadesát dní trvat, než se odstraní všechny věci, které jste zveřejnili (například fotky, příspěvky nebo další data uložená v záložních systémech). Při odstraňování těchto informací k nim ostatní uživatelé Workplace nebudou mít přístup.
Workplace Advanced
Pokud používáte Workplace Advanced a chcete svůj účet odstranit, obraťte se na správce vaší společnosti.
Některé věci, které na Workplace Advanced děláte, se na vašem účtu neukládají. Vaši spolupracovníci například můžou mít zprávy, které jste jim poslali, i potom, co svůj účet odstraníte. Tyto informace po odstranění účtu zůstávají.
Poznámka: Přečtěte si, jak uzavřít komunitu na Workplace.
Byly tyto informace užitečné?
Pokud k přihlášení používáte osobní e-mailovou adresu nebo telefonní číslo, můžete se z Workplace odebrat.
Jak mám odejít?
Jak opustit Workplace, kterého už nechcete být součástí:
  1. V levém dolním rohu libovolné stránky na Workplace klikněte na profilový obrázek.
  2. Klikněte na Nastavení.
  3. V hlavním oddílu nastavení klikněte na Opustit [instanci Workplace].
Zobrazí se vám informace o tom, co se po vašem odchodu stane s vaším účtem. Budete taky moct procházet své záznamy o aktivitách a při odchodu reportovat Workplace.
Jakmile potvrdíte odchod:
  1. Klikněte na Pokračovat.
  2. Klikněte na Opustit [instanci Workplace].
Zobrazí se vám zpráva s potvrzením, že jste byli z tohoto Workplace odebráni.
Co se stane, když odejdu?
Když opustíte Workplace:
  • Budete odhlášeni na všech zařízeních.
  • U vašeho profilu se zobrazí stav „deaktivováno“. Účinnost změn se projeví během 24 hodin.
  • Vašim správcům Workplace přijde oznámení, že jste odešli.
  • Vaši kolegové na Workplace vás už nebudou moct kontaktovat prostřednictvím příspěvků ani chatů.
  • Přestanou vám chodit e-maily a upozornění z tohoto Workplace.
  • Obsah, který jste vytvořili, zůstane dostupný, pokud ho před odchodem z Workplace neodstraníte.
Poznámka: správci a ostatní uživatelé s příslušným oprávněním vás můžou přidat zpátky na Workplace, které jste se rozhodli opustit.
Byly tyto informace užitečné?
Pokud je zaregistrována vaše komunita, váš účet na Workplace se nezmění.
Pokud jste se na Workplace zaregistrovali bez správce firmy, může správce firmy zaregistrovat komunitu. Správce vaší společnosti může sledovat skupiny, spravovat a pozvat členy a aktualizovat informace komunity. Další informace o různých správcích e jejich rolích najdete tady.
Poznámka: Jakmile bude vaše komunita vyžádána, bude mít správce společnosti přístup ke všem příspěvkům a zprávám vytvořeným komunitou, a to i v případě, že byly vytvořené před vyžádáním komunity.
Byly tyto informace užitečné?
Tuto funkci momentálně zavádíme. Ve vaší komunitě na Workplace ještě nemusí být k dispozici.
Tmavý režim na Workplace změní pozadí z bílého na černé. Pomůže to zmírnit únavu očí a odlesky z vašeho zařízení při slabém osvětlení.
Tmavý režim na počítači
Jak používat Tmavý režim na počítači:
  1. Vlevo dole na Workplace klikněte na svůj profilový obrázek.
  2. Klikněte na Možnosti zobrazení.
  3. Jak zapnout a vypnout tmavý režim:
Tmavý režim v systému iOS
Workplace respektuje nastavení Tmavý režim na vašem mobilním telefonu. Pokud máte v zařízení nastavený Tmavý režim, v aplikaci Workplace Chat v systému iOS se Tmavý režim nastaví automaticky taky. Tmavý režim pro iOS nemusí být během aktualizace aplikace Workplace Chat k dispozici (další informace a nejnovější aktualizace najdete tady).
Byly tyto informace užitečné?