Správa nahlášeného obsahu na Workplace

Článek se vztahuje jenom na správce systému, moderátory obsahu a vlastní správce na Workplace, kteří mají oprávnění moderovat nevhodný obsah.
Na Workplace jde nahlásit příspěvky, komentáře, chaty i profily. Když někdo nahlásí obsah na Workplace vaší organizace, přijde vám oznámení na počítač a nabízené upozornění na mobilní zařízení.
Správa nahlášeného obsahu
  1. V nabídce nalevo na Workplace klikněte na Admin Panel Panel pro správu.
  2. Klikněte na Reported contentNahlášený obsah.
  3. Vedle nahlášeného obsahu, který chcete zkontrolovat, klikněte na Zkontrolovat.
  4. Zkontrolujte nahlášený obsah.
    • Pokud je to relevantní, můžete si taky zobrazit související obsah (třeba příspěvky a komentáře). Týká se to obsahu z otevřených, uzavřených i tajných skupin.
    • Pokud se chcete o hlášení dozvědět víc, klikněte na Poslat zprávu a můžete přímo kontaktovat člověka, který obsah nahlásil. Nahlášený příspěvek bude k chatu připojený.
    • Obsah můžete přiřadit ke kontrole jinému správci tak, že napíšete jeho jméno. Při přiřazování nahlášeného obsahu jinému správci můžete taky připojit poznámky a obrázky.
  5. V závislosti na typu nahlašovaného obsahu můžete provést následující kroky:
    • Chat
      • Zobrazit si zprávu v nahlášeném chatu i uživatele, který ji napsal.
      • Povolit: Nahlášený obsah zůstane na Workplace a nebude třeba provést žádné další kroky.
    • Skupinový chat
      • Zobrazit si zprávu v nahlášeném chatu i uživatele, který ji napsal.
      • Povolit: Nahlášený obsah zůstane na Workplace a nebude třeba provést žádné další kroky.
    • Kolekce
      • Odstranit: Nahlášený obsah se trvale odstraní.
      • Povolit: Nahlášený obsah zůstane na Workplace a nebude třeba provést žádné další kroky.
    • Příspěvek
      • Odstranit: Nahlášený obsah se trvale odstraní.
      • Povolit: Nahlášený obsah zůstane na Workplace a nebude třeba provést žádné další kroky.
    • Profil
      • Povolit: Nahlášený obsah zůstane na Workplace a nebude třeba provést žádné další kroky.
      • Zobrazit bezpečnostní záznamy: Nahlášený obsah bude skrytý všem na Workplace kromě správců a autora. Až bude o obsahu rozhodnuto, můžete ho obnovit a komunita ho zase uvidí.
      • Deaktivovat: Profil nahlášeného uživatele na Workplace se deaktivuje.
  6. Kliknutím na relevantní karty si zobrazte dřív spravovaná hlášení: Povoleno, SkrytoOdstraněno.
Bylo to užitečné?
Ano
Ne